کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
همچنین در صورت آسیب یا خرابی و شکستگی کامپوزیت، این امکان وجود دراد که دوباره ترمیم و اصلاح شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
در حال حاضر شرکتها و برندهای مختلفی در سراسر دنیا انواع کامپوزیت دندان را تولید و عرضه میکنند.
با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
پالیشهای دورهای: دندانپزشک شما ممکن است توصیه کند که به طور دورهای کامپوزیتهای خود را پولیش کنید تا براقیت و زیبایی آنها حفظ شود.
با گذر زمان، ونیرهای کامپوزیت درخشندگی و زیبایی اولیه خود را از دست میدهند. عوامل متعددی از جمله کیفیت مواد، برند و رعایت بهداشت دهان و دندان، بر دوام و ظاهر ونیرها تأثیرگذارند. حتی بهترین کامپوزیتها نیز پس از یک یا دو سال ممکن است دچار ساییدگی و تغییر رنگ شوند.
سپس، دندانپزشک از یک پالت رنگبندی برای انتخاب رنگ با تناژ مناسب پرکننده کامپوزیت استفاده میکند. حتی در برخی موارد، برای سطوح داخلی و خارجی دندان، ممکن است تن رنگهای مختلفی از کامپوزیت انتخاب شود تا ترمیم به شکلی طبیعیتر انجام شود. بعد از انتخاب رنگ مراحل کامپوزیت دندان عبارتند از:
پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیتها است.
این کار به دلایل زیبایی و برای ایجاد لبخندی خاص و متمایز انجام میشود.
در مرحله بعدی، برای افزایش چسبندگی کامپوزیت به دندان، یک محلول اسیدی (اسید فسفریک ۳۰ تا ۴۰ درصد) به سطح دندان اعمال میشود تا مینای دندان جهت پیوند مناسب با کامپوزیت آماده شود.
کامپوزیت در دندانپزشکی، علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری هم دارد، که ما در این محتوا علاوه بر اینکه توضیح می دهیم که کامپوزیت دندان چیست، انواع،کاربردهای مختلف و مراحل کامپوزیت را هم شرح میدهیم.
از گاز زدن و جویدن مواد غذایی سفت مانند سیب، هویج، آجیل و موارد مشابه اجتناب کنید.
البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.
طول عمر کامپوزیت دندان، به مراقبت شما و کیفیت مواد استفاده شده بستگی دارد.
کامپوزیت دندان چیست؟(مزایا، معایب، قیمت و پاسخ به سوالات)